Blancafort al Santuari del Tallat

print pdf

Distància: 20,43 km

Tipus de ruta: circular

Dificultat física(*):  molt exigent

Dificultat tècnica(*): forts pendents, trams de ferm amb sots i reguerots a causa de l'erosió de l'aigua i de la pluja i trams de pedra solta.

Desnivell acumulat: 453 m de pujada i baixada

Marques de seguiment: senyalització del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i de l'itinerari de La Ruta del Cister, GR®175.

Connexió amb altres senders: l'itinerari de La Ruta del Cister, GR®175, GR®171, PR®C-58 i el sender del santuari del Tallat a Barberà de la Conca.

(*) Dificultat física i tècnica segons el mètode SENDIF: metodologia homogènia per determinar i informar sobre la dificultat de les rutes a peu pensada per a aquelles persones que caminen de manera més esporàdica. Per a més informació: http://www.sompirineu.cat/

Descripció:

De Blancafort al santuari del Tallat és un recorregut pensat i senyalitzat per fer-lo en bicicleta de muntanya tot i que també és apte per fer a peu, per la seva llargada. Compta amb un nou model de senyalització específica dissenyada amb plaques quadrades que indiquen la direcció que cal seguir. El punt de sortida és des de la plaça dels arbres de Blancafort on hi trobarem un plafó amb el mapa de tot el recorregut i informació de com interpretar les indicacions de les plaques. El camí puja entre camps de conreu. Passem pel costat del mas d'en Jové situat als peus del Tossal Gros de Vallbona, on enllaça amb l'itinerari de La Ruta del Cister, GR®175 a peu. A partir d'aquí seguirem les indicacions fins al santuari. D'aquí es continua pel GR®171 en direcció a Forès fins a trobar el camí que baixa a Blancafort i Solivella.

 Track GPS

Powered by Wikiloc