Jornades tècniques a la Vall del Corb - TERRITORI DE VINCLES [INSCRIPCIÓ PRÈVIA ]

print pdf
24/10/2021 Actualitat

Jornades tècniques a la Vall del Corb - TERRITORI DE VINCLES [INSCRIPCIÓ PRÈVIA ]

Territori de Vincles és un projecte per donar resposta des de diferents àmbits al repte demogràfic a la Vall del Corb, a través de tres eixos: l'agroecologia i la biodiversitat, l'accés a l'habitatge i la gestió de recursos.

Després d'un any i mig treballant-hi hem decidit generar un espai presencial per trobar-nos, explicar els avenços, intercanviar coneixements, presentar eines pràctiques, comentar casos d'èxit d'aquí i de més lluny, aprendre i reflexionar juntes sobre diverses temàtiques.

Us presentem doncs les primeres jornades TERRITORI DE VINCLES: Eines pràctiques per a uns territoris rurals vius:

QUAN I ON SE CELEBRARAN?

Els dies 5 i 6 de novembre al Castell de Santa Coloma de Queralt de les 9 del matí fins les 17:30h de la tarda, aproximadament.
 

COM SERAN?

Hi haurà diferents taules rodones i presentacions sobre diverses temàtiques com: gestió forestal, masoveria urbana, rehabilitació d'habitatges, transició energètica, gestió de boscos i dinamització agrària. També hi haurà espais de treball i d'enxarxament dinamitzats per l'organització, i moments de networking amb tasts de productes de la Vall.
 

A QUI VAN DIRIGIDES?

A tothom qui vulgui aprendre i formar-se sobre aquestes temàtiques, a la ciutadania en general, així com a càrrecs electes i personal tècnic de l'administració pública, entitats mediambientals i de dinamització local, associacions del territori i la comunitat de la Vall del Corb.

COM PODEM INSCRIURE'NS-HI?

Podeu formalitzar la vostra inscripció al següent enllaç: https://bit.ly/territoridevincles21

LES PUC SEGUIR EN LÍNIA?

Les jornades també estaran retransmeses per streaming, al canal de Youtube de l'Ateneu Cooperatiu CoopCamp, en directe i també al facebook de CoopCamp. Es podrà veure a través d'aquest enllaç: https://www.youtube.com/channel/UC51lIP-1nqu321d5MNgODcA

DESCANSOS I ÀPATS

Des de l'organització oferirem tasts de productes de la Vall tant per al descans de l'esmorzar com a la tarda, al finalitzar cada dia.
Les persones assistents podeu reservar per dinar, posant-vos directament en contacte amb algun restaurant de Santa Coloma de Queralt, si ho desitgeu. 

 

Menu

Menú principal

Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français