Jornades gastronòmiques "Sabors de la Conca amb Bacallà" fins al 20 de juny

print pdf
07/05/2021 Actualitat

Jornades gastronòmiques "Sabors de la Conca amb Bacallà" fins al 20 de juny

25 restaurants i allotjaments participen a les jornades oferint menús creats especialment per l’ocasió amb el bacallà com a protagonista, i maridats amb els excel·lents vins de la Conca de Barberà. 

El bacallà s’ha escollit per les Jornades Sabors de la Conca de primavera, perquè  ja era la recepta estrella en la època medieval i perquè era el peix que més es conservava sense fred i en llocs rurals com la Conca, les Garrigues i el Priorat.  Grans restauradors es van especialitzar al llarg dels anys en cuinar-lo de diferents formes: bacallà amb caragols a les Garrigues, amb espinaques al Priorat i amb Mel o Safrà a la Conca; i per tant es pot dir que  és el peix  mes característic  que tenim a les comarques d’interior.

Els establiments participants són: Obac 5.0, Cal Feliuet, Restaurant el Molí del Mallol, Restaurant Sant Francesc, Cafeteria Garbí, Restaurant Quatre Taules, Restaurant Colomí, Restaurant Els Ceps-Càmping Resort Serra de Prades, Hotel Cal Maginet, Apartament Sagues, Restaurant Grèvol, Castell de Riudabella, Restaurant Art, Museu de la Vida Rural, Restaurant ForEvents, Restaurant El Torrentill, Restaurant Cal Travé, La Tocinera i El Cortijo Restaurant

+INFO:

https://aeht.es/jornades-gastronomiques/sabors-de-la-conca-amb-bacalla/