IV Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer a Vimbodí i Poblet, 31 de març

print pdf
25/03/2019 Actualitat

IV Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer a Vimbodí i Poblet, 31 de març

El 31 de març arriba la IV edició del Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí i Poblet. 

Aquest certamen artístic porta el nom dels pintors vimbodinencs Joan Potau i Martell i Adrià Campdesuñer i Vendrell, destacats exponents de les arts pictòriques de la primera meitat del segle XX al municipi.

el Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer fomenta l’art i la cultura i, al mateix temps, mostra la bellesa de la vila de Vimbodí, del monestir de Poblet i dels paratges de la rodalia, indrets que han inspirat a nombrosos pintors, des de Ramon Casas, Santiago Rusiñol o Jaume Mercadé fins als mateixos Joan Potau i Adrià Campdesuñer.

Les obres hauran de tenir com a temàtica qualsevol indret del nucli urbà de la vila de Vimbodí, del monestir de Poblet, o del conjunt del terme municipal. S’atorgaran 4 premis generals i el premi especial ‘Vila vidriera’. Pel que fa a aquest guardó especial, serà per a la millor obra que inclogui alguna referència a la tradició local vidriera. Els treballs de temàtica vidriera igualment podran optar als premis generals.

Les pintures hauran d'estar acabades a les 14.00 hores i totes les obres estaran exposades al públic fins a l’acte de veredicte i lliurament dels premis, que tindrà lloc el mateix 31 de març, a les 17.00 hores, al Centre Cívic municipal.

Les obres premiades amb el 1r 2n i 3r premi, i també el premi especial ‘Vila vidriera’, quedaran en propietat de l’Ajuntament i s’incorporaran al catàleg municipal de béns mobles. L’obra guardonada amb el 4t premi quedarà en propietat de l’autor/a. La propietat intel·lectual de totes les obres premiades continuarà sent dels respectius autors.

Més info: www.vimbodi.altanet.org